Comercianții din Piața Decebal se plâng că, deși aceasta este acoperită, sunt bătuți de ninsoare. Precipitațiile de săptămâna aceasta le-au făcut viața grea și le-au distrus marfa.

„Vă rog să postați pe site și în ziar fotografiile pe care le-am făcut în Piața Decebal pentru a vedea în ce condiții stau oamenii și vând acolo! Și cum ninge în piață! Și ce boală își bagă (n.r. vânzătorii) în oase de dimineață până la ora închiderii”, a reclamat BIHOREANULUI o comerciantă.

În imagini se vede că precipitațiile care pătrund prin copertina crăpată și ușa ținută deschisă către strada Menumorut fac condițiile de comercializare a mărfii să fie improprii.

Contactat de BIHOREANUL, directorul ADP, Liviu Andrica, a promis că va lua măsuri în cel mai scurt timp. „Săptămâna trecută, când a viscolit, una dintre plăcile de policarbonat care acoperă piața a crăpat. S-a achiziționat deja o altă placă și va fi înlocuită în cel mai scurt timp”, a spus Andrica.

Potrivit directorului ADP, a achiziționat și un braț mobil care va închide ușa de acces în piață dinspre strada Menumorut, în urma cumpărătorilor și a comercianților.

„Ușa este mai mult deschisă pentru că acolo intră cumpărătorii și pe acolo își fac comercianții aprovizionareâ, iar când plouă sau ninge precipitațiile ajung în piață. Vom monta la ușă un braț mobil care să o închidă în urma celor care intră sau ies”, a promis Andrica.