Compania de Apă Oradea a fost desemnată miercuri, în cadrul Conferinţei Financiare Internaţionale "Zece ani de provocări pentru sectorulul apei" organizată la Palatul Parlamentului, drept cea mai profitabilă societate de profil din ţară.

Conform unui comunicat al societăţii, Asociaţia Română a Apei, organizatorul evenimentului, a desemnat CAO ca fiind în fruntea clasamentului celor 42 de operatori de servicii de apă şi canalizare în baza situaţiei financiare pe 2010.

În realizarea topului juriul a luat în calcul performanţele obţinute la rata profitului brut, perioada de recuperare a creanţelor şi venitul din exploatare pe angajat, în condiţiile în care operatorul regional orădean se încadrează la tarife medii pe ţară.

Directorul Ovidiu Gavra a ridicat distincţia decernată de ARA în numele CAO, ocazie cu care a ţinut să mulţumească întregii echipe manageriale pentru activitatea depusă. "Meritele recunoscute dau motiv de mândrie cu atât mai mult cu cât performanţele obţinute s-au reuşit într-un an de plină criză", a declarat directorul.