Orădeanul David Ciente, compozitor şi producător muzical care a lucrat cu artişti recunoscuţi la nivel mondial precum Inna şi Selena Gomez, a lansat o nouă piesă chiar de Crăciun, împreună cu Surorile Osoianu.

Piesa "Voinicul şi Cerbul", care conţine versuri din cunoscutul colind cu acelaşi nume al interpretelor din Republica Moldova, a fost lansată duminică pe platformele de streaming, iar pe YouTube a fost publicat şi un videoclip în care apar protagoniştii piesei, un tânăr şi un cerb, dar şi simboluri din folclorul românesc precum codrul şi apa limpede.

"«Voinicul şi Cerbul», un colind îndrăgit interpretat de Surorile Osoianu, a fost îmbrăţişat în diverse reinterpretări de-a lungul anilor, răsunând în inimile publicului de toate vârstele. Această nouă interpretare, pe ritmuri de muzică electronică, soseşte chiar la timp pentru sezonul festiv, dar se poate asculta în orice moment al anului", a scris David Ciente pe reţelele de socializare.

Grupul de interprete cu care a colaborat este format din cinci surori născute în satul Horeşti, raionul Făleşti, din Republica Moldova. Ele sunt cunoscute pentru numeroase colinde, balade, cântece pascale şi de petrecere.

"Ci, lerule, pe vale, pe deal, pe-un picior de munte, / Lerule, coboară-mi, coboară. / Ci, lerule, coboară, coboară cerbu-n trestioară, / Lerule, unde-i cerb coboară", sunt câteva dintre versuri.

David Ciente şi Surorile Osoianu nu sunt la prima colaborare. Anul trecut, orădeanul a produs piesa "Ielele", interpretată de Irina Rimes şi de grupul de surori, care a prins la publicul românesc.

După cum BIHOREANUL a mai scris, David Ciente a colaborat cu Inna la mai multe piese cunoscute ale artistei precum "Nirvana" şi "Ruleta", dar şi cu echipa Selenei Gomez pentru piesa "Ring".

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!