Formaţia Dirty Shirt, lansată în Maramureş în urmă cu mulţi ani şi devenită o favorită a fanilor rockului, nu doar a celor din România, ci şi din alte ţări europene, va concerta vineri seara lângă Oradea. 

Concertul Dirty Shirt va avea loc la Bers Nova, berăria artizanală din Parcul Industrial Borş, începând cu ora 20, şi va cuprinde lansarea unui nou album al trupei care cântă metal cu influenţe folclorice, intitulat "Get your dose now" şi descris drept "un album ce se anunţă extrem de variat şi original, aşa cum ne-a obişnuit trupa maramureşeană în timp". 

"Pe lângă cele trei single-uri deja lansate (Geamparalele, Pretty Faces – feat. Benji, Caliu & Paul Ilea si New Boy in Town), albumul va conţine încă 6 piese, cu două noi single-uri anunţate: Când s-o-mpărţit norocu’ (Part 1 & 2) şi Dope - A - Min". 

Potrivit orgnizatorilor, "cu această ocazie, trupa va lansa împreună cu prietenii de la Bers Nova un nou sortiment de Salbatyica by Dirty Shirt şi va pregăti un setlist lung, care va include piesele de pe noul album, dar şi "hit"-urile de pe albumele precedente". Printre acestea se numără şi o "odă" închinată pălincii ce se intitulează, nu e greu de ghicit, "Pălinca". 

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul ambilet.ro. Se mai pot cumpăra încă la preţ de presale, adică cu 60 de lei. Apoi, un bilet va costa 70 de lei, iar biletul VIP 100 de lei. 

Bers Nova îi primeşte pe maramureşenii de la Dirty Shirt ca parte a unui proiect muzical important numit Live @ Bers Nova, în cadrul căruia au mai avut loc deja concerte ale unor formaţii precum Cargo şi Celelalte Cuvinte. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!