Una dintre cele mai cunoscute trupe de hip-hop din România, Paraziţii, va susţine un concert alături de Macanache și mai tinerii cântăreți bihoreni de la Bazooka, sâmbătă, 30 martie, la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Nume „grele”

Evenimentul va începe la ora 21 şi va continua până duminică dimineaţa, după concertele interpreţilor petrecerea continuând cu muzica mixată de DJ Lexi.

Capul de afiş al evenimentului este trupa Paraziţii, una dintre primele trupe de muzică hip-hop din România, formată în 1994 de Cheloo, Ombladon şi Freakadadisk. Între cele mai cunoscute piese ale acestora se numără "Din colţul blocului", "Antimiliţie" şi "În focuri".

Macanache este şi el un muzician cunoscut în România, printre piesele lansate de el numărându-se şi una înregistrată alături de Delia, "Rămâi cu bine", un hit al anului 2017.

Bazooka de Bihor

Este pentru a doua oară când bihorenii de la Bazooka vor concerta în Oradea, după ce primul eveniment, care a avut loc la Casa Tineretului pe 31 martie 2023, a fost un succes.

"Ne plac mult şi Paraziţii şi Macanache! Cu Macanache ne-am mai intâlnit pe la festivaluri, cu cei de la Paraziţii încă nu. Considerăm că acest format de show a fost aşteptat mult de către fani", au transmis cei de la Bazooka, pentru BIHOREANUL.

Trupa a fost formată în anul 2015 de orădeanul Codrin Bradea, a.k.a. Satana, şi aleşdanul Vlad Milea, pe numele de scenă Echo, iar până acum au avut o mulţime de concerte în toată ţara. De altfel, cei doi au lansat anul trecut cel de-al cincilea album din carieră, intitulat "Doi penali".

Melodiile celor doi bihoreni abordează teme precum alcoolul, relaţiile cu femeile, superficialitatea societăţii sau declinul acesteia.

Bilete pentru evenimentul de la Arena Antonio Alexe pot fi cumpărate doar online pe site-ul Livetickets.ro la preţul de 150 lei.

De menţionat că persoanele sub 14 ani sunt obligate să fie însoţite de către un adult, altfel accesul acestora nu va fi permis în sală.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!