"Pfui, frate, m-a loat bwaba / Copii nu vă drogaţi că vă dă cu coasa baba", au fredonat câteva sute de fani alături de cântăreții „Satana” şi „Echo”, la primul concert pe care trupa bihoreană de hip-hop Bazooka l-a susținut în Oradea, vineri, la Casa de Cultură a Tineretului din cartierul Ioşia.

Iubiţi de fani

Evenimentul care a umplut Casa de Cultură a Tineretului şi a strâns circa 500 de persoane de toate vârstele, în special adolescenţi şi tineri, a fost organizat de Sámuel Kiss-Roth şi Cătălin Gherman sub brandul West Lake. Aşa cum BIHOREANUL a mai scris, cei doi adolescenţi din Oradea, asociaţi în firma Storm Events, şi-au dorit să ofere publicului orădean concerte cu artişti până acum neinvitaţi aici.

Astfel, vineri, pe scenă i-au adus pe orădeanul Codrin Bradea, a.k.a. Satana, şi aleşdanul Vlad Milea, pe numele de scenă Echo, care au format trupa de hip-hop Bazooka încă din 2015 şi au avut o mulţime de concerte în ţară, dar niciodată în Oradea.

"Oradea, sunteţi gata?", a strigat Echo. "Avem o piesă pentru voi, de pe primul nostru album, să vedem dacă o să cântaţi cu noi", a completat Satana.

Cei doi tineri au cântat apoi piesa "ADHD", urmată de altele precum "Cu ouă", "Mai du-te-n plm", "În colţu gurii" ori "Legat de calorifer", dar şi „Bwaba”, în care cei doi îi sfătuiesc pe tineri, prin versuri, să nu consume droguri. Au urmat și alte melodii de pe noul lor album "Doi penali", al cincilea la număr, care a fost lansat în toamna anului trecut pe platformele de streaming.

Totul, într-o atmosferă în care au fost aclamați de fani, care au pozat și au filmat cu telefoanele mobile.

Atenție, limbaj explicit!

Coadă de sute de metri

"Şi dacă nu ţi bine / Doi penali lângă tine / Şi dacă ţi-e greţică / Turnăm la păhărică", au arătat cei doi în refrenul piesei "Doi penali" împreună cu publicul.

Între fanii trupei s-au numărat inclusiv tineri care au venit din Piteşti pentru a-i vedea.

De altfel, la ora 9, înainte cu două ore de concert, participanţii au format o coadă de câteva sute de metri la intrarea în Casa de Cultură a Tineretului.

Spre finalul concertului, care a durat o oră, artiştii au aruncat în public şi tricouri inscripţionate cu numele trupei.

Pe scenă a urcat apoi un DJ care a întreţinut atmosfera cu mai multe genuri muzicale. 

"A fost „blană”. Ne-am distrat", a mărturisit BIHOREANULUI Echo după concert.

Piesele celor doi bihoreni au tematici ca alcoolul, femeile, superficialitatea societăţii sau degradarea acesteia.

BIHOREANUL a prezentat anul trecut povestea artiştilor, care s-au lansat în muzică, iar Satana şi în gaming, cu ajutorul reţelelor de socializare, adunându-şi mulţi fani şi urmăritori.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!