Accidentul produs luni seara în centrul Oradiei, la intersecţia străzilor Avram Iancu şi Mihail Kogălniceanu, unde un Opel Corsa şi un BMW s-au ciocnit, a fost provocat de şoferul Opelului, care a intrat în intersecţie fără să se asigure.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că şoferul din autoturismul Opel, un orădean în vârstă de 29 ani, conducea maşina pe strada Mihail Kogălniceanu şi nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire” de la intersecția cu strada Avram Iancu.

"Şoferul a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe strada Avram Iancu, înspre Piața Unirii, de un tânăr de 25 de ani, din Sântandrei", se arată în informarea transmisă. 

În urma accidentului rutier, o tânără de 25 de ani, tot din Sântandrei, pasageră în Opel, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.