La două săptămâni după ce dezvăluia că la concursul pentru funcția de director financiar-contabil al Spitalului Municipal Dr. Pop Mircea din Marghita s-au înscris interimara Gabriela Haias, funcționară în Biroul Achiziții, și șeful Serviciului Contabilitate, Anton Baliban, care s-a și „inspirat” din proiectul contracandidatei și din cel al predecesoarei acesteia, iar asta fiindcă prin soția sa, Florentina Baliban, șefa Serviciului Resurse Umane, a avut acces la documente, Bihorel a aflat și deznodământul: concursul a fost anulat.

Haias a fost descalificată dintr-un motiv stupid, formal, și anume pentru că la testul grilă a încercuit variantele de răspuns corecte în loc să le marcheze cu X, iar Baliban nu a „nimerit” răspunsurile corecte, fiind notat rușinos cu doar 49 de puncte din 100 posibile, deci sub minimumul de 60 pentru a fi declarat admis, cu toate că ocupă de zece ani funcția de șef al Serviciului de Contabilitate.

La asemenea performanțe, s-ar putea ca la repetarea concursului conducerea spitalului să caute concurenți de prin Oradea sau din te miri ce alt oraș, cu specialiști mai atenți și mai competenți.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!