Contabila unei asociaţii de proprietari din Oradea a ajuns în atenţia poliţiştilor pentru delapidare după ce s-a aflat că, vreme de 3 ani, a furat sistematic din banii ceruţi locatarilor ca fond de rulment şi pentru reparaţii. Culmea e că poliţiştii nu au reuşit să recupereze nimic din paguba de 285.000 lei provocată de femeie, fiindcă aceasta nu are niciun bun pe numele ei...

În urma anchetei începute în decembrie 2016 pe numele femeii, o orădeancă în vârstă de 57 ani, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor au stabilit că, în perioada 2013 - 2015, în calitate de contabil și casier al unei asociații de proprietari din cartierul Nufărul, aceasta a semnat în fals în numele locatarilor pe chitanţele prin care asociaţia le returna acestora diverse sume din fondul de rulment şi cel pentru reparaţii.

Femeia a băgat banii în propriul buzunar şi i-a cheltuit, din paguba pe care a provocat-o nefiind recuperat nimic. Identitatea femeii ori cea a asociației păgubite nu au fost făcute publice de Poliție.

Cert este că orădeanca este anchetată acum pentru delapidare în fomă continuată și fals în înscrisuri sub semnatură privată în formă continuată, iar dosarul a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celei în cauză.