ERA Park Oradea sună iar adunarea! Copiii sunt invitați la o nouă piesă de teatru menită nu doar să îi amuze, ci și să-i captiveze și să le contureze calități importante.

„Povestea fabulei” se joacă duminică, 6 octombrie, în sala de evenimente a centrului comercial din Calea Aradului nr. 62, începând cu ora 11 și în interpretarea trupei orădene Trendart - Comoara cu povești.

Este vorba despre un spectacol de teatru mixt, cu actori și cu păpuși, de fapt un colaj alcătuit din patru fabule: „Vulpea și corbul”, „Șarpele și Ceasornicarul”, „Vulpea și Barza” și „Greierele și Furnica”.

Evenimentul va fi moderat de două păpuși simpatice, colorate și vesele pe nume „Timbo” și „Rimo”, care vor avea grijă să introducă personajele în scenă la o manieră atractivă.

„Pe lângă momentele amuzante, piesa reprezintă și o sursă foarte bună de învățăminte. De exemplu, vizionând acest spectacol, copiii învață, printre altele, că toate meseriile sunt importante și trebuie făcute cu plăcere, că nu trebuie să dăm crezare celor care ne mint frumos, că fiecare om are calități, depinde doar de noi dacă avem suficientă putere și răbdare de a le descoperi, dar și că dacă rău faci, rău primești, bine faci, bine primești”, au precizat reprezentanții trupei de teatru orădene.

Din distribuție fac parte actorii Nora Tiu, Daniel Teszler și Loredana Ionaș, regia este semnată de Nora Tiu și Marius Aron, iar coordonatorul tehnic al spectacolului este Eric Christian Aron. Inginer de sunet, procesare studio este Veres Laszlo, inginer de sunet - Lucian Obadă, iar de text, scenografie, decor, costume și păpuși este responsabilă Csuri Emese.

Spectacolul este gândit cu atenție la detalii, iar organizatorii garantează că va fi bine primit de publicul de toate vârstele.

Intrarea este liberă pentru toată lumea, vă așteptăm cu drag să vă convingeți!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!