Un copil de 7 ani a ajuns la spital luni seara, în urma unui accident rutier produs în localitatea Şoimi din judeţul Bihor. Lăsat nesupravegheat pe şosea, copilul a fost acroşat de un moped neînmatriculat, condus fără permis de un tânăr în vârstă 17 ani. 

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Poliţia Bihor, accidentul rutier a fost semnalat, luni, prin numărul de urgenţă 112, la ora 19.45 şi s-a produs pe o stradă din localitatea Şoimi. 

"Un tânăr localnic de 17 ani, în timp ce conducea fără a poseda permis de conducere, un moped neînmatriculat, a acroșat un minor de 7 ani, din Șoimi, care, lăsat nesupravegheat, a ieșit din curtea unui imobil și a pătruns pe partea carosabilă, din partea dreaptă a direcției de deplasare a mopedului", se precizează în informare. 

Din fericire, copilul a scăpat cu răni uşoare în urma accidentului rutier şi a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale. 

Acum, tânărul este cercetat penal, pentru conducerea fără permis a unui vehicul neînmatriculat. Ancheta în caz pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier este desfăşurată de polițiștii Biroului Rutier Beiuș sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş.