Un copil de 9 ani se află în stare gravă la secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean cu fracturi ale craniului şi ale coloanei cervicale după ce, sâmbătă, s-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia, poliţiştii demarând cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

"Poliţiştii au fost anunţaţi sâmbătă, în jurul orei 9, în urma unui apel primit prin 112 despre faptul că în faţa unui imobil din Oradea, se află un copil care căzuse de la etaj, dintr-un bloc de locuinţe", a declarat, luni, Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că victima, un minor orădean de 9 ani, cu un grad de retard psihic, s-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuieşte.

"Minorul a fost transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri de specialitate", a mai spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

Copilul a fost internat iniţial la secţia de terapie intensivă a Spitalului clinic judeţean Oradea. "Copilul a suferit fracturi ale craniului, ale coloanei cervicale dar şi leziuni cervicale. Pronosticul este rezervat însă lucrurile au evoluat spre bine, motiv pentru care a fost transferat la secţia de neurochirurgie", a declarat şefului Unităţii de Primire a Urgenţelor, dr. Hadrian Borcea.