Reprezentanţii USL Bihor sunt siguri pe victorie în în alegerile locale de duminică. "Sunt convins că USL va fi formaţiunea care va câştiga alegerile pe 10 iunie", a declarat Cornel Popa, candidatul uniunii pentru Consiliul Judeţean Bihor, joi, în cadrul ultimei conferinţe de presă din campania electorală.

Popa a îndemnat alegătorii să nu ezite să se prezinte la vot pentru că, în premieră, alegerile se desfăşoară cu un singur tur de scrutin. "În Bihor USL va câştiga, e important însă să ne prezentăm la vot pentru că acesta se desfăşoară dintr-un singur tur şi nu ne este indiferent cu ce scor ca câştiga", a spus candidatul.

Afirmaţiile liberalului au fost întărite de atât de senatorul Ioan Mang, liderul organizaţiei PSD Bihor, cât şi de preşedintele PSD Oradea, Ovidiu Mureşan. "E timpul să le arătăm pedeliştilor uşa de ieşire din viaţa politică", a spus Mang.

La rândul său, Mureşan i-a îndemnat pe bihoreni să se prezinte la vot. "Alegerile se desfăşoară cu un singur tur de scrutin fapt pentru care este o şansă unică de a da votul candidaţilor USL", a spus Mureşan care a subliniat că "doar aşa vom avea garanţia că proiectele USL se vor transforma în realitate".

Ideea social-democratului a fost întărită şi de candidatul USL la Primăria Oradea, liberalul Ilie Bolojan. "În mod evident un primar nu poate să facă nimic de unul singur, are nevoie de o echipă de consilieri locali şi de un parteneriat cu Consiliul Judeţean, de aceea îi îndemn pe toţi cei care vor să voteze Ilie Bolojan să voteze echipele noastre de consilieri locali şi consilieri judeţeni, şi pe Cornel Popa pentru funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean", a spus liberalul.

Reprezentanţii USL au reamintit alegătorilor că reprezentanţii săi se găsesc pe prima poziţie de pe prima pagină a buletinelor de vot.