Patru noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în judeţul Bihor în urma testărilor efectuate cu analizoarele PCR din laboratoarele Spitalului Municipal şi Spitalului Judeţean în ultimele 24 de ore, au informat sursele BIHOREANULUI marţi dimineaţă.

Potrivit acestora, bilanţul total al persoanelor confirmate cu Covid în Bihor a crescut în acest interval de timp de la 484, câte erau înregistrate luni dimineaţă, la 488.

Tot cu patru a crescut în ultimele 24 de ore şi numărul total al pacienţilor vindecaţi în Spitalul Municipal din Oradea, de la 363 cazuri rezolvate la 367. Astfel, până acum, s-au vindecat peste 75% dintre persoanele infectate din Bihor, au confirmat reprezentanţii DSP Bihor.

În ce priveşte bilanţul deceselor, acesta a rămas la un total de 16, cumulat de la începutul crizei (cu precizarea că unul a fost raportat eronat pentru judeţul Bihor de către Grupul de Comunicare Strategică).

Marţi dimineaţă la ora 8.30, numărul total al bihorenilor internaţi era cu cinci mai mare decât în ziua precedentă, ajungând de la 157 la 162, din care la Spitalul Municipal 127, iar în secţia exterioară de la Hotelul Ceres alte 35 de persoane.

În centrele de carantină se află 333 de bihoreni, cu patru mai mulţi decât luni, când numărul acestora era de 329 persoane.