Un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat de o vecină din cartierul Obor al oraşului Aleşd. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a declanşat o anchetă în caz, iar autoarea crimei, o localnică în vârstă de 41 ani, a fost reţinută.

Femeia şi victima ei au chefuit împreună luni seara, în locuinţa ei din colonia de romi, însă petrecerea s-a terminat cu scandal.

"În urma unui conflict spontan generat de consumul de alcool, suspecta i-a aplicat victimei o lovitură cu un cuţit la nivelul hemitoracelui stâng, cu lezarea inimii şi pericardului", se arată într-un comunicat transmis marţi, de Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Victima nu a murit pe loc, spun surse din anchetă. Bărbatul a ieşit pe picioarele lui din locuinţă şi a căzut câţiva metri mai departe, la colţul casei, sub privirile unei alte vecine, care a crezut că e băut şi i-a anunţat copiii. "Aceştia l-au dus acasă şi abia acolo şi-au dat seama, noaptea, că e rănit. Leziunea a fost de aşa natură încât nu a sângerat, dar a avut hemoragie internă care i-a fost fatală. Copiii victimei au sunat la 112, însă nu s-a mai putut face nimic", a explicat sursa citată. 

Autoarea crimei a recunoscut fapta comisă şi a fost reţinută marţi, la prânz, pentru 24 de ore, sub acuza de omor, urmând ca anchetatorii să decidă în acest timp dacă vor solicita alte măsuri preventive. 

Investigaţiile în caz sunt continuate de procuror cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!