O femeie în vârstă de 58 ani din localitatea bihoreană Borozel a fost reţinută marți seara pentru 24 ore, după ce şi-a înjunghiat fiul, iar apoi a sunat la 112 pretinzând că acesta s-a sinucis. Femeia urmează să fie prezentată la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de omor asupra unui membru de familie.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, apelul la numărul de urgenţă a fost înregistrat marți, după ora 20. O femeie în vârstă de 58 ani din localitatea Borozel sesiza faptul că fiul ei în vârstă de 34 ani s-a înjunghiat la nivelul pieptului cu un cuțit și a murit. 

La faţa locului au pornit imediat mai multe echipaje de poliţie, de la Secția 1 de Poliție Rurală Borod, de la Serviciul de Investigații Criminale și specialiști criminaliști, însoţiţi şi de un medic legist din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Bihor. 

Cercetările pornite au arătat, însă, că tânărul nu s-a sinucis, ci ar fi fost omorât de mama sa, în urma unui conflict spontan. 

Ca urmare, ancheta a fost preluată în coordonare de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, care a decis reţinerea femeii pentru 24 ore, în Arestul Poliţiei Bihor, iar miercuri ea va fi prezentată unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!