Un tânăr în vârstă de 27 ani, muncitor în cadrul unei firme de construcţii cu şantier deschis în comuna Sânmartin, a fost reţinut, miercuri, acuzat că şi-a ucis un coleg de serviciu. Tânărul şi-a înjunghiat victima în vârstă de 52 de ani în timpul unui conflict spontan, iar apoi a sunat la 112 ca să se predea. 

Potrivit surselor BIHOREANULUI, crima s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, într-o casă de pe strada Ciheiului din Sânmartin. Cei doi locuiau împreună într-un imobil aflat pe un şantier deschis de firma unde aceştia sunt angajaţi.

Victima și criminalul ar fi băut peste măsură şi s-ar fi luat la ceartă din cauza unor bani. Scandalul a degenerat, iar în timpul altercaţiei tânărul a luat un cuţit, cu care şi-a înjunghiat de mai multe ori colegul în zona abdomenului. 

Apoi, văzând că acesta nu mai mişcă, a sunat la 112 şi s-a predat. "Am omorât un om", ar fi zis criminalul, care a şi fost ridicat de la locul faptei, în aceeași noapte, şi condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru audieri.

Agresorul, un ieșean, a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, iar joi urmează să fie prezentat Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă.