O dublă crimă, comisă cu sălbătăcie, a îngrozit luni comunitatea din Bran, judeţul Braşov. Un angajat SMURD şi soţia sa, asistentă, au fost găsiţi de rude fără suflare, cu capetele zdrobite, în dormitorul din propria casă. 

Potrivit Libertatea.ro, crima a avut loc cel mai probabil în noaptea de duminică spre luni în localitatea Şimon, din comuna Bran.

Bărbatul lucra la SMURD, la punctul de lucru din comuna Moeciu, iar soţia sa era asistentă la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov. Cei doi s-au căsătorit recent, în vara anului trecut.

Pentru că luni dimineaţă bărbatul nu s-a prezentat la locul de muncă, colegii l-au contactat pe tatăl bărbatului, care nu ştia nici el nimic despre cei doi. Alături de cumnata victimelor, tatăl s-a dus la casa lor, unde a găsit uşa de la intrare spartă, iar pe ei morţi, la etaj.

"Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la uşă şi fata în spate, întinşi amândoi pe burtă, cu capetele sparte...", a spus Ilarie Pepene, tatăl bărbatului, pentru Stirileprotv.ro.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de polițiști, care au deschis un dosar penal de moarte suspectă şi fac cercetări pentru a identifica persoana responsabilă pentru aceste fapte.

Din primele informaţii se pare că arma crimei ar fi un topor, iar suspectul căutat de autorități ar fi un văr al bărbatului, cu care avea certuri dese, din cauza gardului despărțitor dintre cele două case ale lor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!