Cadavrul tranșat găsit vineri de o echipă de muncitori pe un câmp de la marginea autostrăzii A1, în județul Dâmbovița, ar fi al unei femei care practica prostituția, scrie duminică site-ul stirileprotv.ro, citând surse din Poliție.

Oamenii legii iau în calcul ca victima să fi fost omorâtă și mutilată chiar de cei care o obligau să se prostitueze.

Identitatea femeii nu a fost încă confirmată, bănuindu-se că este vorba de o persoană care a fost declarată dispărută de familie în urmă cu o lună. Deocamdată, autoritățile nu au comunicat nicio informație privind identitatea victimei, așteptând cel mai probabil rezultatul testelor ADN.

Pe de altă parte, ipoteza anchetatorilor este că femeia a fost ucisă în altă parte, iar vinovatul sau vinovații i-au abandonat cadavrul într-o zonă pe care o consideră izolată, pe Autostrada A1 București-Pitești.

Macabra descoperire a fost făcută vineri, de muncitori care au găsit pe câmp un picior și o mână. „Șoferul a observat un picior de om pe o arătură. Am mers până acolo și am zis: «Bă, hai să mergem de aici, că într-adevăr e un picior». Ne-am băgat în mașină, am mers la poliție, am mers la fața locului, le-am arătat ce le-am spus dânșilor. După adidași, asta am constatat, că e o femeie, că era un picior mic”, a relatat unul dintre muncitori pentru Știrile Pro TV.

Trupul tăiat în bucăți a fost pus într-un sac de folie, apoi într-unul de rafie, și apoi acoperit cu crengi. Bănuiala criminaliștilor este că animalele au împrăștiat cadavrul.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!