Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor a anunţat, miercuri, că poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Beiuş au reţinut un bărbat de 65 de ani, din comuna bihoreană Pomezeu, urmărit penal pentru infracţiuni la legea circulaţiei.

Ioan Bara a fost prins pe 13 octombrie, pe raza localităţii Coşdeni cu permis necorespunzător la volanul unei maşini şi având o alcoolemie de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

"În urma investigaţiilor, poliţiştii au descoperit că autoturismul cu care a circulat suspectul a avut numere de înmatriculare false, motiv pentru care pe 29 noiembrie acesta a fost reţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Bihor", a declarat Alina Dinu.

Miercuri, Bara a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş cu propunere de arestare preventivă, însă procurorii au dispus în cazul lui doar măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Ioan Bara este recidivist, fiind eliberat recent din Penitenciarul Oradea, unde a ispăşit o pedeapsă pentru pentru omor, iar în prezent mai este cercetat şi în alte dosare pentru violenţe.