Liberalul Crin Antonescu şi-a încheiat sâmbătă seara vizita în Bihor cu o întâlnire electorală cu alegătorii din Aleşd. Peste 400 de simpatizanţi liberali s-au înghesuit în sala de nunţi a Casei de cultură din oraş pentru a lua parte la mitingul electoral.

Candidatul PNL la Preşedinţie a urcat pe scenă însoţit de vicepreşedintele partidului Teodor Meleşcanu, deputatul Lucia Varga, preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Radu Ţîrle, respectiv Dumitru Voloşeniuc. În deschiderea întâlnirii, Ţîrle a vorbit despre judeţele "pedepsite" să nu primească bani de la Bucureşti pentru că nu sunt conduse de pedelişti, iar Teodor Meleşcanu a insistat pe necesitatea ca România să fie condusă de un preşedinte echilibrat.

Luările de cuvânt au fost scurtate de senatorul Cornel Popa care a le-a amintit celor doi vorbitori că Crin Antonescu trebuie să se întoarcă la Oradea pentru a prinde avionul.

"Cornel Popa, prietenul meu, spunea că trebuie să ne grăbim un pic pentru că trebuie să zbor. Cornel, vreau să îţi spun că de zburat va zbura Băsescu, eu am doar de făcut cu călătorie cu avionul", i-a replicat Antonescu.

În încheierea discursului său, Crin Antonescu a vorbit despre necesitatea ca românii să aleagă un preşedinte care să îi unească şi nu să îi învrăjbească pe români. "Românii au nevoie de un preşedinte care să îi iubească pentru că un preşedinte care iubeşte români este un preşedinte care nu are duşmani şi care nu împarte românii în pedelişti, liberali şi pesedişti", a zis Crin Antonescu.

Întâlnirea de la Aleşd a durat circa 30 de minute, după care candidatul liberalilor a părăsit localitatea continuându-şi circuitul electoral în Ardeal.