Echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea a rămas fără antrenorul principal Cristian Dulca în această săptămână. Acesta nu a fost demis sau şi-a prezentat demisia, ci detaşat, la o altă echipă care-l are ca susţinător financiar pe omul de afaceri Nicolae Sarcină,  ACS Şirineasa.

Cum echipa din Liga a III-a, care luptă pentru promvare, nu a început tocmai bine returul de campionat, investitorul celor de la Şirneasa şi de la Luceafărul a decis să-l trimită pe Dulca pe banca tehnică a echipei ce evoluează în Valea Jiului.

"Este adevărat, merg la Şirineasa să ajut la promovare. O fac pentru acest proiect, în care cred. Când omul care are încredere în tine îţi cere să-l ajuţi, este normal să o faci", a declarat, antrenorul clujean Cristian Dulca pentru Liga2.ro.

De menţionat că antrenorul de până acum al celor de la ACS Şirinesei, Dan Vasilică, a fost demis luni seară.

În ceea ce-l priveşte pe Cristian Dulca, acesta a preluat Luceafărul în etapa a 6-a din Liga a II-a şi se desparte, cel puţin temporar, de ea după etapa a 25-a.

Rolul de antrenor principal la Luceafărul Oradea îi va redeveni, astfel, lui Cristian Lupuţ (foto mijloc), care va fi secondat de Ioan Pap Deac, cei doi conducând echipa şi după plecarea lui Erik Lincar, sezonul trecut.

În următorul joc, echipa bihoreană va evolua, sâmbătă, de la ora 11, pe teren propriu cu Metaloglobus Bucureşti.