Desfășurat de joi până duminică la Oradea, primul turneu final al Cupei Federației Române de polo pentru copii (jucători născuți în anii 2004 și 2005) a fost dominat cu autoritate de echipa gazdă, CS Crișul Oradea, care și-a învins categoric adversarii avuți.

Astfel, formația pregătită de antrenorii Christian Sandor și Ivan Fejer le-au administrat înfrângeri usturătoare partenerelor de întrecere, luând o opțiune serioasă în adjudecarea trofeului.

Ei au obținut rezultatele: 20-1 cu H2O Târgu Mureș, 24-3 cu Corona Brașov, 15-2 cu CSM Cluj-Napoca, 16-2 cu CSȘ nr. 1 București, 13-1 cu Triumf București și 10-1 cu CSA Steaua.

În acest fel, Crișul a totalizat maximul de puncte și are un golaveraj de invidiat, cu 114 goluri marcate și doar 14 primite.

După cum se poate observa, micii poloiști orădeni și-au învins fără drept la replică principalele contracandidate la titlul ediției, pe CSA Steaua cu 10-1, iar pe Triumf cu 13-1.

După acest turneu, CS Crișul conduce detașat în clasament, având mari șanse să cucerească cupa. Turneul al doilea, și ultimul, este programat în iulie, la București.

Antrenorii Christian Sandor și Ivan Fejer i-a avut la dispoziție la acest turneu pe: Horațiu Mureșan și Sallay Robert – portari; Cseresznyés Márk, Rareș Blăguța, Șerban Lipai, Luca Puie, Takács Márk, Lukács Dominik, Orsos Richard, Patrick Hadade, Csató Balázs, George Fetea, Alexandru Pop Cotuna și Koppányi Dávid – jucători.