Tinerii poloişti de la clubul Crişul Oradea au câştigat toate cele trei jocuri pe care le-au disputat la turneul de la Târgu Mureş din cadrul Campionatului Naţional de polo pentru copii (U13).

Mai exact, a fost vorba despre cel de-al treilea turneu de calificare la CN, care a avut loc în perioada 10-12 decembrie şi care a reunit la start patru formaţii, H2O Tg. Mureş, Crişul Oradea, Partizan Tg. Mureş şi CSM Corona Braşov.

În prima dispută, formaţia orădeană, condusă de Antonio Alexandrescu, a zdrobit pur şi simplu echipa locală H2O Tg. Mureş, pe care a întrecut-o cu scorul de 19-1.

În meciul al doilea, tinerii poloişti orădeni au întâlnit cealaltă formaţie din Târgu Mureş, Partizan, pe care au învins-o tot destul de clar, cu scorul de 16-2.

Cel mai strâns duel a fost cel din meciul 3, când orădenii au dat peste braşovenii de la CSM Corona, cu care au avut de furcă, dar pe care i-au întrecut în final, cu scorul de 6-5.

În urma acestor rezultate, echipa clubului Crişul Oradea şi-a consolidat prima poziţie a clasamentului şi va aborda ultimul turneu, din ianuarie, cu şanse reale de calificare de pe prima poziţie.

În altă ordine de idei, o sportivă de la secţia de polo a clubului Crişul, Olivia Csaki, a fost convocată la lotul naţional de senioare, alături de alte 22 de jucătoare din ţară. De asemenea, în urma hotărârii Biroului Federal al Federaţiei Române de Polo, antrenorul orădean Marcel Haşaş a fost numit antrenor principal la lotul naţional feminin de U15.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!