Formația bihoreană Crișul Sântandrei a debutat în weekend în noua ediție a Ligii a III-a.

Promovată în premieră în această vară în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării, echipa din Sântandrei şi-a făcut debutul în deplasare, la Satu Mare, pe terenul celor de la CSM Olimpia, o echipă bună a campionatului, care în sezonul trecut a evoluat în play-off.

Echipa bihoreană nu s-a lăsat intimidată de numele adversarului şi a avut o evoluţie curajoasă, astfel că după prima repriză se afla la egalitate, scor 1-1, cu partenera sa de întrecere.

Deschiderea scorului s-a produs în minutul 24, când sătmărenii au reuşit să înscrie, prin Nandor Pop.

Cu două minute înainte de pauză, jucătorii de la Crişul Sântandrei au reuşit să înscrie primul gol în Liga a III-a şi, astfel, să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj. Acest gol istoric pentru trupa din Sântandrei i-a aparţinut tânărului Rareş Baciu, după o pasă primită de la Ioan Hora.

În repriza a doua însă, doar echipa sătmăreană a înscris, prin Paul Copaci, în minutul 54, acesta fiind golul victoriei.

La finalul disputei, antrenorul echipei bihorene, Gheorghe Ghiţ, s-a arătat mulţumit de prestaţia elevilor săi, despre care a spus că s-au ridicat de multe ori la nivelul adversarilor.

În partida de sâmbătă, pentru Crișul Sântandrei au evoluat: Ed. Nergheș – R. Turcan (min. 74 M. Balogh), Cr. Oros, C. Ntchinda, A. Achim, R. Baciu, P. Chiș-Toie (min. 89 C. Covaciu), Șt. Funkenhauzer, D. Maghiar (min. 46 C. Trip), I. Hora şi Gh. Popescu. 

În etapa viitoare, sâmbătă, 2 septembrie, cele două echipe bihorene din această serie, Crişul Sântandrei şi Lotus Băile Felix, se vor întâlni în meci direct, la Sântandrei, cu începere de la ora 17.


Rezultatele complete ale primei etape din Seria a 10-a a Ligii a III-a la fotbal:

Vineri

Minaur Baia Mare – CSM Sighetu Marmaţiei 0-1
Olimpia MCMXXI Satu Mare – Sănătatea Cluj 2-2
Lotus Băile Felix – SCM Zalău 0-2

Sâmbătă

CSM Olimpia Satu Mare – Crişul Sântandrei 2-1
Victoria Carei – Minerul Ocna Dej 0-3

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!