Dintre cele două echipe bihorene de fotbal din Seria a 10-a a Ligii a III-a, doar Crişul Sântandrei a evoluat în acest weekend, în timp ce Lotus Băile Felix nu a mai avut adversar, pentru că Minerul Ocna Dej s-a retras din campionat.

Sâmbătă, la Sântandrei, în etapa a 5-a a play-off-ului, jucătorii de la Crişul au primit replica echipei maramureşene CSM Sighetu Marmaţiei, o echipă aflată într-un avânt puternic în ultima perioadă, când a reuşit rezultate surprinzătoare. De altfel, cei de la Sighet au obţinut un rezultat bun şi în Bihor, învingând Crişul Sântandrei cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat în prima repriză de  Alexandru Iulian Zaharia în minutul 37.

Prin victoria de sâmbătă de la Sântandrei, echipa maramureşeană antrenată de orădeanul George Zima a urcat pe loc de baraj, pe poziţia secundă.

În partida cu cei de la Sighet, antrenorul Gheorghe Ghiţ a trimis în teren pentru Crişul Sântandrei formula: I. Anca Trip – L. Hadadea, Cr. Oros, D. Stan, S. Gondor, C. Trip (min. 55 D. Maghiar), A. Achim (min. 70 R. Turcan), Al. Sorian (min. 77 M. Balogh), I. Ban, I. Hora şi R. Popescu (min. 77 R. Pașca).

În cealaltă partidă a etapei a 5-a din play-off-ul Seriei a 10-a a Ligii a III-a, CSM Olimpia Satu Mare şi SCM Zalău au remizat cu scorul de 2-2. Ca urmare, în clasament, SCM Zalău are acum 49 de puncte, CSM Sighetu Marmaţiei şi CSM Olimpia Satu Mare au câte 37 de puncte, iar Crişul Sântandrei 34 de puncte.

În etapa viitoare, vineri, 3 mai, de la ora 18, Crişul Sântandrei va evolua pe terenul liderului SCM Zalău, iar CSM Sighetu Marmației va juca acasă cu CSM Olimpia Satu Mare.

În schimb, cealaltă echipă bihoreană din Seria a 10-a a Ligii a III-a, Lotus Băile Felix nu a evoluat în etapa din acest weekend a play-out-ului, fiindcă Minerul Ocna Dej, echipă pe care trebuia să o întâlnească în deplasare, a anunțat că se retrage din competiție cu șase etape înainte de final.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!