Fotbaliştii de la Crişul Sântandrei au început foarte bine faza play-off a campionatului Ligii a III-a. În Seria a 10-a, jucătorii pregătiţi de Gheorghe Ghiţ au reuşit surpriza în etapa de sâmbătă, impunându-se la Satu Mare, pe terenul echipei de pe locul 2, CSM Olimpia, cu scorul de 2-1.

La pauză bihorenii conduceau cu 1-0, prin golul marcat de Robert Popescu în minutul 15, iar în repriza a doua ei chiar şi-au mărit avantajul după reuşita lui Constantin Trip din minutul 70.

Peste trei minute, gazdele au redus din handicap, după golul lui Mousa Samake din minutul 73, iar scorul final al întâlnirii a rămas 1-2.

Antrenorul Gheorghe Chiţ a trimis în teren pentru Crişul în acest joc echipa: I. Anca Trip - L. Hadadea, R. Turcan, D. Stan, S. Gondor, C. Trip, A. Achim, Al. Sorian (min. 76 C. Ntchinda), I. Ban, M. Balogh (min. 80 L. Prundaru) şi R. Popescu.

După acest succes, echipa din Sântandrei s-a apropiat la două puncte la locul 2.

Cum în cealaltă dispută a rundei inaugurale din play-off-ul Seriei a 10-a a Ligii a III-a, SCM Zalău şi CSM Sighet au remizat cu scor alb, 0-0, în clasament SCM Zalău ocupă primul loc cu 42 de puncte, CSM Olimpia Satu Mare este pe 2, cu 33 de puncte, Crişul Sântandrei ocupă locul 3, cu 31 de puncte, iar CSM Sighetu Marmaţiei se situează pe locul al 4-lea, cu 28 de puncte.

În etapa viitoare, Crişul va evolua tot în deplasare, pe terenul celor de la CSM Sighetu Marmaţiei, sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 17.

Egal acasă cu ultima clasată pentru Lotus

În play-out-ul Seriei a 10-a, Lotus Băile Felix a evoluat pe teren propriu în runda de debut, cu Minaur Baia Mare şi a încheiat la egalitate, cu scorul de 2-2.

După prima repriză băimărenii conduceau cu 1-0, prin reuşita lui Raphael Stănescu din minutul 28. Apoi, în partea a doua cei de la Minaur chiar şi-au mărit diferenţa, după ce a înscris şi Raul Vitan în minutul 50. Bihorenii au redus din handicap prin Mario Negru în minutul 65, iar Patrick Blăgea a adus egalarea în minutul 76 şi a stabilit şi scorul final, 2-2.

Pentru Lotus, antrenorul Cosmin Bodea i-a trimis în teren la acest joc pe: A. Barabaş (min. 46 P. Cosma) – Cr. Urbanowski, Sg. Oltean, D. Lupşe, M. Arsene, I. Pascu, D. Gheban (min. 67 P. Blăgea), D. Sala (min. 46 M. Negru), G. Gitye, V. Costea (min. 46 D. Ciurcui) şi R. Tămaş (min. 89 D. Duma).

În celelalte două dispute ale primei etape din play-out-ul Seriei a 10-a a Ligii a III-a, Sănătatea Cluj – Olimpia MCMXXI Satu Mare au remizat cu scorul de 1-1, iar Minerul Ocna Dej s-a impus cu 2-1 pe terenul echipei CSM Victoria Carei. Ca urmare, în clasament, Lotus este lider cu 28 de puncte, CSM Victoria carei ocupă locul 2 cu 24 de puncte,  Minerul Ocna Dej se situează pe poziţia a 3-a, cu 20 de puncte, Sănătatea Cluj ocupă locul 4, cu 19 puncte, Olimpia MCMXXI Satu Mare este pe 5, cu 18 puncte, iar Minaur Baia Mare ocupă locul 6, cu 15 puncte.

În etapa viitoare, vineri, 5 aprilie, Lotus Băile Felix va juca tot acasă, cu CSM Victoria Carei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!