Cupa României la fotbal şi-a desemnat semifinalistele din faza judeţului Bihor. Astfel, CAO Oradea, Crişul Sântandrei, Viitorul Borş şi FC Universitatea Oradea s-au calificat pentru penultimul act, după jocurile din sferturi, susţinute miercuri.

În careu au intrat: CAO, Crişul Sântandrei, Viitorul Borş şi FC Universitatea Oradea.

Orădenii de la CAO 1910 au pus capăt parcursului frumos din ediţia din acest an a competiţiei a celor de la Zorile Bunteşti, pe care i-au întrecut cu scorul de 4-1.

În acest meci, cel care a deschis scorul a fost portarul orădenilor Vlad Gheţe, recunoscut pentru apetitul său ofensiv, el marcând în minutul 26. Celelalte goluri pentru CAO le-au reuşit Darius Costea, Gânţe şi Negruţiu, în timp ce pentru gazde a înscris Foghiş.

Crişul Sântandrei a câştigat tot la o diferenţă de trei goluri, cu 3-0, partida de la Beiuş, din compania echipei locale Gloria, au înscris pentru oaspeţi. Tot în deplasare s-a impus şi Viitorul Borş, dar cu 2-1, pe terenul celor de la CS Săcueni.

Universitatea Oradea este cea de-a patra echipă calificată, după ce a câştigat jocul de acasă, cu Unirea Livada, cu scorul de 3-1.