După victoria de săptămâna trecută, de pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Crişul Sântandrei s-a deplasat în judeţul Cluj, unde, sâmbătă, cu începere de la ora 17.30, va susţine meciul retur din barajul pentru promovarea în Liga a III-a, cu Arieşul Mihai Viteazu, câştigătoarea campionatului Ligii a IV-a în judeţul Cluj.

Se anunţă un meci deschis oricărui rezultat, ambele formaţii ţintind obţinerea promovării.

Partida se va desfăşura pe Stadionul Arieşul din localitatea clujeană Mihai Viteazu, iar conducerea clubului din Sântandrei a organizat şi o excursie la acest meci, pentru fanii echipei.

Suporterii vor pleca la ora 13 din Sântandrei, cu un autocar, pentru a ajunge până la începerea jocului, care va fi la ora 17.30.

Delegare de arbitru controversată

Meciul de sâmbătă va fi arbitrat la centru de bihoreanul Marius Omuţ, care face parte din Comisia Judeţeană a Arbitrilor din Satu Mare.

Acest fapt a fost taxat de presa din Turda, care scrie că delegarea lui Omuț este „absolut incredibilă”, insinuând că bihoreanul ar putea favoriza echipa din Sântandrei.

"Meciul va fi condus la centru o brigadă condusă de Marius Omuţ. Un "central" născut la Oradea, care locuieşte la Oradea, a terminat la facultatea la Oradea şi lucrează la Oradea! "Scuza" este că arbitrul face parte din lotul de Satu Mare. La fel de bine, partida putea fi condusă la centru de Andrei Nagy, turdeanul care face parte din lotul arbitrilor din Alba. Vă reamintim că Sântandreiul este o comună lipită practic de Oradea, un fel de Floreşti – Cluj Napoca", notează Turdanews.net în prefața meciului.

La cele două tuşe asistenţi vor fi Cosmin Bojan din Târgu Mureş şi Zsolt Kopriva din Carei.

Pentru a obţine promovarea în Liga a III-a, echipa din Sântandrei nu trebuie să piardă acest joc.

Dacă va pierde la diferenţă de un gol, atunci se va ajunge la prelungiri, iar dacă va pierde la o diferenţă de două goluri sau mai mare, atunci va rămâne în Liga a IV-a şi adversarul va promova.

Partida va putea fi urmărită online, în transmisiunea în direct a celor de la Turdanews.net.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!