Desfăşurată în Parcul IC Brătianu, ediţia a III-a a Crosului "Aleargă cu campionii" a reunit sâmbătă la start 150 de concurenţi, care s-au întrecut la 16 categorii.

Competiţia a fost organizată de Asociaţia "Simona Kadas", iar invitata specială a concursului a fost multipla campioană europeană şi mondială Natalia Andrei, cea care a deţinut recordul mondial în proba de 1.500 metri.

În urma desfăşurării întrecerilor, câştigătorii au fost: Briana Cadar, de la Şcoala Gimnazială nr. 11 şi Thomas Forvald, de la ŞG nr. 16, la categoria claselor I-II; Ioana Popa, de la ŞG Pietroasa şi David Coroianu, de la Şc. Szacsvai, la categoria claselor III-IV; Ariana Ilieş, de la CN Emanuil Gojdu şi Alexandru Sabău, tot de la CN Emanuil Gojdu, la categoria claselor V-VI; Cristina Lup, de la ŞG nr. 11 şi Daniel Copil, de la CN Mihai Eminescu, la categoria claselor VII-VIII; Rebeca Toma, de la CT Mihai Viteazul şi Răzvan Lincar, tot de la CT Mihai Viteazul, la categoria claselor IX-X; Tabita Ungur, de la CSS Beiuş şi Mihnea Onciu, de la Şc. Vadu Crişului, la categoria claselor XI-XII; Andreea Bortos, de la CSU Oradea şi Sebastian Hodârlan, de la CS Mihai Viteazul, la seniori; Ileana Bereş şi Robert Nagy, ambii din Oradea, la veterani.

"Dorim să aducem mulţumiri sposorilor noştri principali, Nutrientul Palota, Camcover, Oasis Tamăşeu, Nordinova, Salvia, Eli şi Avon, pentru că au fost alături de noi şi am reuşit să organizăm o nouă ediţie a unui concus, pe care îl dorim a deveni tradiţional", a declarat după competiţie Simona Kadas, organizatoarea întrecerilor.