Echipa de polo U13 a clubului Crişul Oradea a dominat turneul din faza finală a Campionatului Naţional care a fost găzduit de bazinul Crişul în perioada 5-8 mai.

Trupa pregătită de antrenorii Nicolae Diaconu, Ivan Fejer şi Antonio Alexandrescu şi-a dominat adversarii, impunându-se la scoruri categorice în toate cele şapte partide susţinute. Astfel, CS Crişul a trecut cu 7-3 de Dinamo, cu 15-3 de AMEFA Arad, cu 12-0 de CSA Steaua, cu 16-2 de Wings Bucureşti, cu 9-3 de Partizan Târgu Mureş, cu 10-7 de CSM Corona Braşov şi cu scorul de 10-2 de Triumf Bucureşti.

În urma acestor rezultate, echipa de copii a clubului Crişul şi-a consolidat poziţia de lider cu o diferenţă de 8 puncte faţă de ocupanta locului 2, înaintea ultimului turneu final, care va avea loc la Bucureşti.

"Suntem foarte încântaţi de evoluţia acestor sportivi care au reuşit să-şi ridice nivelul de joc de la un meci la altul. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără devotamentul lor şi al antrenorilor, iar susţinerea părinţilor şi a sponsorilor a întregit acest succes", au trasmis, printr-un comunicat, conducătorii clubului Crişul Oradea.

Componenţa echipei CS Crişul U13: Holhoş Darius, Kabódi Milán, Boros David, Barta Patrik, Kádár Márton, Cercel Eduard, Dunca Marc, Berde Mihnea, Giosu Răzvan, Tőrös-Víg István, Trifa Răzvan, Tirla Eduard, Dumitru Sara, Achim Tudor şi Rydzik Vivien. Antrenori: Nicolae Diaconu (principal), Ivan Fejer (secund) şi Antonio Alexandrescu (preparator fizic).