Dacă în Superliga Naţională de polo pe apă masculin, ne aflăm doar în perioada semifinalelor, în competiţia similară feminină s-au decernat premiile deja pentru ediţia 2017-2018. Astfel, campioană a devenit din nou Steaua Bucureşti, în timp ce echipa orădeană Crişul s-a situat pe locul IV.

Campionatul Naţional de polo pe apă feminin senioare s-a desfăşurat în această ediţie pe durata mai multor turnee. Primul turneu a avut loc la Oradea, cel de-al doilea la Bucureşti, iar turneul final la Alba Iulia.

În urma desfăşurării acestor jocuri, echipa CS Crişul Oradea, formaţie pregătită de Liviu Garofeanu şi Dorin Sava a ocupat locul IV, devansată fiind de Steaua – pe primul loc, Rapid – ocupanta poziţiei a II-a şi Dinamo – clasată pe locul III.

De notat însă că titlul de cea mai tehnică jucătoare a ediţiei a fost desemnat unei orădence, Johanna Toth, care evoluează pentru Rapid Bucureşti. Deşi a fost foarte aproape să cucerească şi titlul de cea mai bună marcatoare, golgheteră a fost desemnată însă Claudia Pilica de la Steaua, autoare a 25 de goluri.

Cel mai bun portar a fost desemnat Carolina Bragis de la Dinamo.