Clubul Crişul Oradea a organizat în premieră un turneu internațional de polo feminin. Este vorba despre o competiţie rezervată categoriei de vârstă de 15 ani care s-a desfăşurat la Bazinul Acoperit Crişul în perioada 8-10 martie.

La turneu au fost prezente patru echipe, Vojvodina Novi Sad din Serbia, CSS 4 Chișinău din Republica Moldova, CSM Oradea (echipă mixtă) și echipa gazdă, CS Crişul Oradea, condusă de antrenorul Dorin Sava.

Concursul a adus în finală echipa din Serbia cu echipa clubului organizator, CS Crişul. S-au impus însă cele de la Vojvodina Novi Sad cu scorul de 15-11, astfel că orădencele de la Crişul au încheiat pe locul 2.

După cum transmit organizatorii, într-un comunicat, „echipele participante au fost foarte încântate de organizarea acestui turneu și de nivelul competiției, exprimându-și dorința ca acest turneu să devină o tradiție”.

De altfel, oficialii echipelor participante au lansat o serie de invitații la turnee viitoare și colaborări de pregătiri comune.

„Ne încântă faptul că munca noastră este apreciată și dincolo de granițele țării și sperăm că aceste evenimente să fie factori motivaționali pentru micile noastre poloiste și un exemplu pentru copiii care doresc să practice acest sport”, a precizat expertul sportiv Cosmin Goina, care a avut inițiativa.

La final, premiile pentru echipele participante și pentru cele mai bune performanțe au fost decernate de către directorul clubului orădean, Pető Dalma Csilla.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!