Clubul Crişul Oradea s-a clasat pe locul II în clasamentul întocmit pe anul 2021 de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern la categoria juniori.

Ierarhia a fost prezentată cu ocazia desfăşurăriii Adunării Generale Ordinare a Federaţiei, care a avut loc în această săptămână, pe 27 aprilie, la Bucureşti.

La eveniment a participat și ministrul Sportului, Carol-Eduard Novák, şi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu. Clubul Sportiv Crişul Oradea a fost reprezentat de antrenoarea Cristina Madău.

Printre punctele din ordinea de zi a federaţiei s-au numărat prezentarea raportului de activitate al federaţiei pentru anul 2021 şi obiectivele propuse pentru anul 2022.

Surpriza plăcută pentru clubul orădean Crişul a fost desemnarea pe locul II în ierarhia cluburilor de la juniori (conform punctajelor federaţiei), dar şi locul XI obţinut la general, cu 880 de puncte în clasamentul federaţiei, în urma rezultatelor competiţionale din anul 2021.

"Clasarea pe locul secund la nivel naţional al clubului nostru la juniori ne bucură şi dovedeşte eficienţa pregătirii fizice şi tehnice pe care o fac sportivii noştri în cadrul antrenamentelor. Totodată, ne motivează ca în acest an să luptăm şi mai mult pentru a ne clasa pe locul întâi. În ultima perioadă a crescut numărul sportivilor legitimaţi la secţia de înot, astfel aria de selecţie va fi una mai mare şi considerăm că rezultatele vor fi pe măsură! Ţin să felicit antrenorii şi sportivii pentru acest rezultat remarcabil!", a transmis, printr-un comunicat, Pető Dalma Csilla, director CS Crişul Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!