Echipa de polo juniori III a clubului Crişul Oradea s-a impus în toate cele şapte jocuri pe care le-a disputat la turneul final cu numărul 3 din cadrul Campionatului Naţional, care s-a desfăşurat la Arad, în perioada 13-16 mai.

Echipa pregătită de Ciprian Cîmpianu a obţinut şase victorii clare, impunându-se la limită doar în meciul cu CSA Steaua. Mai întâi, trupa orădeană a depăşit cu 14-1 formaţia Corona Braşov, apoi a câştigat cu 30-2 duelul cu CSS Steaua, după care a venit meciul cu CSA Steaua, unde s-a impus la diferenţă de un gol, cu scorul de 6-5.

În partida cu numărul 4, tinerii poloişti orădeni au câştigat cu scorul de 21-2 duelul cu Viitorul Cluj Napoca, pentru ca apoi să-i învingă pe cei de la Dinamo cu 6-2.

A urmat meciul cu gazdele de la AMEFA Arad, câştigat cu 16-2, iar apoi confruntarea cu Triumf Bucureşti, pe care Crişul şi-a adjudecat-o cu 10-7.

Astfel, echipa orădeană de polo juniori III câştigă cel de-al treilea turneu final al Campionatului Naţional. 

"Băieţii conduşi excelent de antrenorul Ciprian Cîmpianu au înregistrat victorii pe linie şi s-au distanţat în fruntea clasamentului cu 7 puncte faţă de următoarea echipă. Urmează peste două săptămâni ultimul turneu final care se va disputa în capitală, pentru care ne vom pregăti la fel de serioşi şi vom juca cu aceeaşi determinare", se arată într-un comunicat al clubului Crişul Oradea, semnat de directorul Pető Dalma.

Componenţa echipei Crişul Oradea la turneul de la Arad: Bakó Gergő, Boros Dávid, Denis Feke, Lucas Laza, Mérai László, Nagy Benjámin, Michael Orient, Roland Orsos, Adrian Pop Cotuna, Alex Popa Mihuţa, Cosmin Popa, Cristian Tohotan, Matei Vuşcan, Flavius Popa şi Szűcs Péter. Antrenor: Ciprian Cîmpianu.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!