Fotbaliştii de la CS Diosig au luat o opţiune serioasă pentru promovarea în Liga a III-a, după ce duminică seară s-au impus clar pe teren propriu, cu scorul de 5-0, în faţa campioanei judeţului Maramureş, Academica Recea.

Meciul, care a contat pentru manşa I a barajului de promovare, a fost dominat clar de echipa bihoreană, care la pauză conducea cu 2-0 şi care pe lângă cele cinci goluri înscrise a mai trimis mingea în poartă de alte câteva ori, dar de fiecare dată s-a semnalizat ofsaid.

Raymond Lukacs, fostul atacant al FC Bihor, ajuns acum la 36 de ani, a deschis scorul în minutul 10, după care Carlos Covaciu a marcat pentru 2-0 în minutul 33.

În repriza a doua, tot Raymond Lukacs, care a fost golgheterul Ligii a IV-a Bihor, a marcat primul, în minutul 50, după ce tot el a fost faultat în careu şi a obţinut penalty, pe care l-a transformat fără probleme. Cu trei minute înainte, însă, Lukacs a mai trimis mingea în plasă, dar dintr-o poziţie de ofsaid, după cum au apreciat arbitrii.

Până la final, Raymond Lukacs a mai înscris un gol anulat, în minutul 62, tot pentru poziţie de afară din joc.

Scorul a fost urcat la 4-0 în minutul 89, când a punctat căpitanul de echipă Marcel Gal.

În fine, rezultatul final, 5-0 pentru CS Diosig, a fost stabilit în minutul 90+5 de Claudiu Codoban.

Trebuie menţionat că, pe lângă cele cinci goluri validate, dar şi cele anulate, precum şi alte ocazii ratate, cei de la Diosig s-au remarcat şi prin portarul Eduard Beke care a avut câteva intervenţii foarte bune în repriza a doua.

În partida de duminică de la Stadionul Comunal din Diosig, antrenorul campioanei judeţului Bihor, Mădălin Popa a trimis în teren echipa: Eduard Beke – Marcel Gal, Cosmin Letan, Laviniu Dărăban – Constantin Roșu (min. 37 Sorin Ban), Adrian Micaș (min. 64 Raul Ember), Adrian Popa, Carlos Covaciu, Florin Pop – Cristian Cigan (min 64 Claudiu Codoban) şi Raymond Lukacs.

Meciul retur al barajului de promovare în Liga 3 este programat peste o săptămână, duminică, 23 iunie, de la ora 17:30, la Recea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!