Fotbaliştii de la CS Diosig vor disputa duminică, pe teren propriu, prima manşă a barajului de promovare în Liga a III-a. Conform tragerii la sorţi efectuată de Federaţia Română de Fotbal, adversara reprezentantei Bihorului la acest baraj este campioana judeţului Maramureş. Astfel, echipa din Diosig va primi replica formaţiei Academica Recea, într-o partidă care se va desfăşura la stadionul comunal din localitate, cu începere de la ora 18.

Echipa CS Diosig este campioana judeţului Bihor la fotbal după ce a câştigat detaşat ediţia din acest an a Ligii a IV-a Bihor.

Cu un lot de jucători experimentaţi, echipa bihoreană îşi propune promovarea şi pare a avea prima şansă în dubla confruntare cu maramureşenii de la Recea. Totuşi, antrenorul Mădălin Popa este conştient că un meci de baraj are specificul lui, iar forma de moment din dubla manşă poate conta mult.

În lotul echipei din Diosig se regăsesc jucători cu vechi ştate în primele ligii ale fotbalului românesc, precum Cosmin Letan, Florin Pop, Constantin Roșu, Cristian Cigan şi Raymond Lukacs.

Jocul CS Diosig – Academica Recea din prima manşă a barajului de promovare în Liga 3 va fi arbitrat de o brigadă clujeană, cu Mircea Salomir la centru, Robert Mereș şi Alexandru Teo Șomlea. Delegat de joc a fost desemnat Claudiu Marius Ștefan din Orăștie, în timp ce observator pentru arbitri, Marcel Savaniu din Satu Mare.

Partida de duminică de la ora 18 de la Stadionul Comunal din Diosig va putea fi urmărită online pe Facebook Artlinesim media și Csc Diosig Bihardioszeg.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!