După ce a câștigat campionatul, echipa CS Diosig și-a adjudecat miercuri și trofeul Cupei României, faza județeană Bihor.

În finală, echipa antrenată de Zoltan Vig a întâlnit, la Sânmartin, formația Bihorul Beiuș, echipă pe care a întrecut-o cu scorul de 3-2, după ce a fost condusă în două rânduri, cu 1-0 și 2-1.

La pauză, beiușenii conduceau cu 1-0, prin golul marcat de Trip. Egalarea a survenit în repriza a doua, când pentru 1-1 a înscris Emil Popa, numai că 7 minute mai târziu, același Trip a înscris pentru Bihorul Beiuș, care a preluat din nou conducerea. Din păcate pentru beiușeni, aceștia au fost egalați, după ce portarul Odobasianu a greșit la șutul lui Zadori de la distanță.

Finalul jocului a fost pe contre. Dacă beiuşenii au aşteptat în continuare o nouă reușită din partea aceluiași Trip, în schimb cei de la Diosig chiar au mai reușit să fructifice o acțiune, prin nou-intratul pe teren Hodişan Coriolan, care a marcat pentru 3-2 și, astfel,  CS Diosig a reușit eventul, după campionat, a luat și cupa.

Conform tuturor celor prezenți la stadionul din Sânmartin, meciul CS Diosig – Bihorul Beiuș a consemnat o dispută spectaculoasă, peste nivelul competiţiilor județene.

Pentru CS Diosig au evoluat: Gheţe – Szucs, Karacsony, Lazăr, Arsene, Ember, Zadori, Sereş (64 Hodişan), Jurcă Cristian, Jurcă Leontin, Emil Popa. Antrenor: Vig Zoltan.

De partea cealaltă, la CS Bihorul Beiuș au jucat: Odobasianu – Copil, Foghiş, Mihoc, Mîndru, Mihuţa, Stan, Silaghi, Trip, Popa (88 Ţirban), Toma. Antrenor: Rudy Kovacs.