După înfrângerea ruşinoasă de la finele săptămânii trecute, scor 1-6, pe teren propriu, echipa bihoreană de fotbal CS Diosig se deplasează sâmbătă la Zăbrani, în judeţul Arad, pentru a susţine returul meciului de baraj cu Şoimii Lipova, pentru promovarea în Liga a III-a.

Deşi nu mai au nicio şansă, jucătorii campioanei judeţului Bihor la fotbal vor respecta competiţia şi se vor prezenta la acest meci, programat sâmbătă, de la ora 17:30.

Antrenorul Zoltan Vig va deplasa un lot restrâns, pe lângă problemele din tur mai apărând între timp altele, astfel că doi dintre cei mai experimentaţi jucători ai echipei nu vor face deplasarea. Este vorba despre mijlocaşul Sebastian Sfârlea şi atacantul Ramses Gado.

La aceştia, se mai adaugă fundaşul Florin Lazăr, care, din motive personale, nu a evoluat nici în tur, iar acest lucru s-a văzut din plin.

"Nu s-a pus problema să nu facem deplasarae. Noi vom merge, chiar dacă şansele noastre sunt nule şi chiar dacă avem serioase probleme de lot. Mergem la Zăbrani, să respectăm competiţia, dar şi cu speranţa să ieşim cu fruntea sus de pe teren", a declarat antrenorul Zoltan Vig, înaintea deplasării.