Echipa Clubului Sportiv Menumorut Biharia a obţinut, pentru a patra oară consecutiv, locul I la Finala Campionatului Județean de Tir cu Arcul.

99 de arcași s-au aliniat la start pentru a participa la Finala Campionatului Județean de Tir cu Arcul, concurs care a fost organizat de CS Redpoint și care s-a desfășurat pe 12 octombrie în Șanțul Cetății Oradea.

Sportivii clubului din Biharia au obținut numai puțin de 13 medalii, la diferite divizii și categorii de vârstă.

Principalii performeri ai celor de la CS Menumorut au fost: David Șinca, Karina Koteles, Elod Peli, Rayen Găluț, Daniel Ruha, Loredana Mogoș, Cristian Bot și Călin Darna.

Cu toţii au terminat pe primul loc şi au intrat în posesia medaliilor de aur, devenind campioni judeţeni.

Pe locul II şi în posesia medaliilor de argint au intrat: Benett Dajka, Debora Borsi, Alexandru Koteles și Tiberiu Șandru.

În fine, arcaşii de la Menumorut Biharia şi-au adjudecat şi o medalie de bronz, prin Mirabela Bodog, situată pe locul III.

Au tras bine, dar totuşi nu au reușit să se claseze pe podium: Alexandru Kiss, Vilmos Boros și Marin Darna.

În urma cumulării rezultatelor obținute de cluburile participante la concursurile desfășurate pe parcursul întregului an competițional, podiumul clasamentului general o are în frunte pe CS Menumorut Biharia, urmată de CS Nomad Archers pe locul II şi CS Redpoint Oradea, pe poziţia a III-a.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!