Formaţia bihoreană de fotbal CS Oşorhei a disputat vineri, la Salonta, cel de-al doilea joc amical al acestei ierni.

Elevii antrenorului Călin Cheregi au întâlnit, în încheierea cantonamentului, formaţia de ligă a IV-a Crişul Sântandrei, în faţa căreia a cedat cu scorul de 1-2.

La pauză scorul a fost egal, 1-1, iar golul echipei de ligă a III-a a fost marcat de Hosu, în minutul 29. Tot un jucător de la CS Oşorhei, fundaşul central Remeş, a marcat şi celălalt gol al primei reprize, dar în proprie poartă.

În repriza a doua, cei de la Crişul Sântandrei, echipă antrenată de Ciprian Dianu şi la care a ajuns în această iarnă şi tânărul jucător al FC Bihorului, Norbert Lorincz, au izbutit să mai înscrie o dată şi astfel să-şi apropie victoria, cu scorul de 2-1.

Antrenorul echipei CS Oşorhei, Călin Cheregi, a început partida cu: Hava – Borşa, Pintea, Remeş, Cornea – Sălăgean, I. Cuc – Costea, S. Ban, Ov. Popa – Hosu. Pe parcurs au mai fost introduşi şi: Kiraly şi Hyged - portari; Chiş, Boka, Chirilă, Balog, Terebenţ, David şi Chişvasi – jucători de câmp.

"Venim după o perioadă de pregătire centralizată. Oboseala şi-a spus cuvântul, iar aceasta s-a simţit, în special în repriza a doua. Mă bucur că nu am avut accidentări. Personal, mă declar mulţumit de modul cum au răspuns jucătorii la pregătirea centralizată", a declarat antrenorul echipei din Oşorhei, Călin Cheregi, după joc.

De menţionat că formaţia din Oşorhei s-a aflat în cantonament la Băile Felix în perioada 25 ianuarie – 5 februarie, iar faţă de primul amical, cu echipa din Gepiu, antrenorul Cheregi nu l-a folosit în jocul de la Salonta, cu Crişul Sântandrei, doar pe Todea.

Conform tehnicianului Călin Cheregi, elevii săi beneficiază acum de două zile libere, de luni urmând a reveni la antrenament la baza proprie de la Oşorhei. Următoarele două partide amicale sunt programate săptămâna viitoare, miercuri, de la ora 12, în deplasare cu CS Ineu (echipă de Liga a III-a) şi sâmbătă, de la ora 11, acasă, cu CS Diosig (echipa de pe primul loc din Liga a IV-a Bihor).