Fotbaliştii de la CS Oşorhei s-au deplasat miercuri la Arad, unde au susţinut un joc amical în compania formaţiei UTA II, o echipă componentă a Seriei a IV-a din Liga a III-a.

Jocul, care s-a desfăşurat pe cocheta bază Şega, s-a încheiat la egalitate, 1-1, după ce CS Oşorhei a reuşit un joc consistent vreme de 60 de minute.

A fost, astfel, o oră cu multe ocazii ale bihorenilor, dintre care una concretizată. În minutul 32 Sergiu Ban a executat înşelător o lovitură liberă din lateral stânga, mingea a păcălit întreaga apărare arădeană şi a poposit în plasă, în colţul lung. O dată cu efectuarea schimbărilor, gruparea din Oşorhei a pierdut mult din omogenitate iar UTA II a egalat în minutul 68. Mingea a circulat pe traseul Dan – Pop – Ţurcanu – Vasile, iar ultimul a şutat sub bară de la circa 10 metri, central, stabilind scorul final: 1-1.

Antrenorul echipei CS Oşorhei, Gheorghe Silaghi, care a folosit în meciul cu UTA II, o formulă 1-3-4-3, a declarat după joc: "Sunt foarte mulţumit de jocul prestat în prima repriză şi chiar de primul sfert de oră din partea secundă. Am întâlnit o echipă bună şi la fel de tânără ca a noastră. Mi-aş dori însă jocuri pe iarbă nu pe sintetic astfel că, dacă vremea ne permite, returul cu UTA II, programat pe 22 februarie, mi-aş dori să-l jucăm pe terenul din Oşorhei".

De notat că la acest cel de-al doilea amical al iernii pentru CS Oşorhei, au absentat din tabăra bihorenilor trei jucători: fundaşul central Mintaş (care a suferit o fractură la mână în meciul cu CS Diosig), portarul Hyged şi mijlocaşul Mosckola (cu o leziune a meniscului).

CS Oşorhei a avut următoarea componenţă: Hava – R. Pop, Gal, C. Buz, Chiş – Lorincz, Petricău, Haş, Gergely – Sg. Ban, Şumălan. Au mai intrat: Kiraly – Tenche, G. Cornea, Ferik, Bercea şi Chişvasi.

Vineri, pe terenul sintetic de la Salonta, CS Oşorhei va întâlni echipa fostului antrenor, Rudy Kovacs, CF Bihorul Beiuş.