Echipa bihoreană CS Oşorhei a remizat în prima etapă a returului campionatului Ligii a III-a, pe teren propriu, vineri, cu scorul de 1-1, în compania celor de la ASF Comuna Recea. Lucian Todea a avut şapte şuturi spre poarta oaspeţilor, la unul dintre ele reuşind să marcheze.

Partida a debutat cu două şuturi spre poarta lui Anişoreac, ambele expediate de Todea, care a ratat de fiecare dată ţinta. Oaspeţii au avut prima şarjă serioasă în minutul 27, când Popan a deviat pe lângă poartă, din opt metri, o centrare venită din banda dreaptă.

Două minute mai târziu, Hosu a pătruns în viteză şi a fost faultat, la 18 metri central, de Lanc. S-a acordat doar galben pentru fundaşul oaspeţilor, iar Todea a încercat să surprindă, fără izbândă, cu o execuţie pe sub zid. În minutul 39, Todea a avut şansa golului, în şase metri, dar a fost blocat, in-extremis, de două ori, de fundaşii centrali din Recea.

În prelungirile primei reprize, asistentul Sergiu Corb a alunecat, nu a observat un offside destul de mare la Popan, care a preluat singur cu Hava, portarul bihorean s-a opus în prima  fază, însă acelaşi atacant a reuşit să marcheze, din unghi închis, în poarta goală. 

La cinci minute după reluare, Todea nu a mai ratat ţinta. Stângaciul Oşorheiului a prins un şut de excepţie în dreapta portarului, restabilind egalitatea.

CS Oşorhei poate invoca însă ghinionul, pentru că Ovidiu Popa a înscris cu capul în minutul 69, un gol anulat pentru offside, iar în prelungirile partidei, la o minge deviată, după un  corner, Pintea a fost blocat de portar la numai un metru de poartă.


CS Oşorhei – ASF Comuna  Recea 1-1 (0-1)

Marcatori: Todea 50 / Popan 45

CS Oşorhei: Hava - Borşa, Pintea, Remeş , Cornea (75 Chiş) – I. Cuc, Ov. Popa – Costea (89 Chişvasi), Todea, Sălăgean – Hosu. Antrenor: Căllin Cheregi.

ASF Recea: Anişoreac – Paşca, Fazecaş, Lanc, Mureşan – Chinde (90 Sabadoşi), A. Cuc – Asojan, Tothăzan (79 Matea), Mariş – Popan (88 Schwartzkopf). Antrenor: Romulus Buia.

Arbitri: Alexandru Bălan (Deva) – Claudiu Doarvoaş (Mintia), Sergiu Corb (Zalău)

Observator de arbitri: Dan Gabriel (Timişoara)

Observator de joc: Vasile Rad (Arad)

Cartonaşe galbene: Cornea, Todea / Lanc, Chindea