Formaţia de fotbal CS Oşorhei a susţinut, vineri, ultima partidă de verificare înaintea returului. Astfel, echipa bihoreană din Liga a III-a a întâlnit, pe terenul din Oşorhei, formaţia Bihorul Beiuş. A fost meciul revanşă după acel 3-3 consemnat, cu o săptămână în urmă pe sinteticul de la Salonta. Jocul s-a încheiat din nou la egalitate: 1-1. De această dată s-a dorit însă să se joace pe iarbă pentru că returul începe vineri, 3 martie, când CS Oşorhei va juca acasă cu Viitorul Ulmeni.

CS Oşorhei a deschis scorul la prima mare ocazie pe care a avut-o. Bercea a centrat şi Şumălan a reluat din vole, din apropiere, fără speranţe pentru Odobasian.

Disputat pe un teren greu, dar este foarte posibil ca aşa să fie toate în retur, partida a solicitat la maximum jucătorii celor două echipe. Beiuşenii au păcătuit la ultima pasă pentru că au fost prezenţi în joc, iar la poarta cealaltă Ban a marcat dar din ofsaid, după care tot el a irosit o şansă bună, când a scăpat singur cu Odobasian dar a greşit preluarea.

Egalarea a survenit în partea secundă şi l-a avut în prim plan pe Mădălin Trip, fostul "decar" al Oşorheiului, transformând pentru beiuşeni o lovitură de la 11 metri.

Altfel, pe lângă faptul că Mocskola, Vali Petricău şi Coriolan Chiş sunt accidentaţi, antrenorul Gheorghe Silaghi i-a pierdut pe Lorincz - care a suferit o entorsă, Chişvasi - care s-a accidentat la puţin timp după ce a intrat pe teren, în vreme ce Andrei Gal a plecat de la stadion la pauză după ce, spre finalul primei reprize, a primit un cot în arcadă iar ochiul stâng i s-a umflat şi învineţit.

"Sunt foarte mulţumit de joc. Am jucat pe iarbă la Arad, iar acum din nou. Mă bucur de randamentul dat de băieţi, de angajamentul lor şi sper să ne revenim după atâtea şi atâtea probleme cu accidentările", a declarat, după meci, Gheorghe Silaghi, care a programat pentru marţi un joc şcoală cu echipa LPS Bihorul. "Va fi un meci în care voi opri fazele, le vom repeta dacă este nevoie, astfel că nu ne va interesa deloc rezultatul. Un antrenament tactic înaintea primei partide din retur", a mai adăugat tehnicianul Silaghi.


CS Oşorhei – CF Bihorul Beiuş 1-1 (1-0)

Au marcat: Şumălan 13 / Trip 74 pen

CS Oşorhei: Hava (Hyged, Kiraly, Săvescu) – R. Pop, Gal, Mintaş, Lorincz – Buz, Haş – Sg. Ban, Bercea, Gergely – Şumălan. Antrenor: Gheorghe Silaghi. Au mai jucat: Cornea, Tenche, Ferik şi Chişvasi

Bihorul Beiuş: Odobasian – Copil, Foghiş, Mihoc, Stan – Ciobriş, Fl. Popa, Trip, Toma – Ţirban, Silaghi. Antrenor: Rudy Kovacs. Au mai jucat: Gabi Popa, Matei, Kurutz.