În acest sfârşit de săptămână sunt programate jocurile etapei a XVI-a a campionatului Ligii a III-a la fotbal.  În cadrul Seriei a V-a, formaţiile bihorene, CS Oşorhei şi Luceafărul Oradea, vor evolua vineri şi sâmbătă, de la aceeaşi oră, 15.

Mai întâi va juca CS Oşorhei, vineri, pe teren propriu, în compania clujenilor de la Unirea Dej. Meciul, care va opune două vecine de clasament, CS Oşorhei de pe locul al X-lea, cu 18 puncte, şi Unirea Dej, ocupanta poziţiei a XI-a, cu 13 puncte, se va desfăşura în Oradea, la Stadionul Motorul. Conducerea echipei din Oşorhei a schimbat locul de disputare al jocului, pentru că terenul din Alparea a fost foarte afectat de ploile căzute în ultima vreme.

Arbitrul jocului CS Oşorhei – Unirea Dej va fi Zoltan Szekely din Baia Mare.

Luceafărul Oradea va evolua sâmbătă, de la ora 15, în deplasare, la Iernut, pe terenul formaţiei locale, CS, ocupanta poziţiei a IX-a a clasamentului, cu 18 puncte.

De pe primul loc, cu 34 de puncte, Luceafărul Oradea nici nu se gândeşte să nu obţină toate cele trei puncte puse în joc, oricare alte rezultat putând-o detrona din fotoliul de lider.

Cu toate acestea, meciul de la Iernut nu se anunţă deloc facil pentru elevii antrenorului Dan Dobai, urmând a da peste un adversar ambiţios, în special la jocurile de pe teren propriu. De precizat faptul că Luceafărul Oradea a început bine returul de campionat, având două victorii din două jocuri disputate. 

Principala contracandidată a Luceafărului la primul loc în serie, Avântul Reghin are programat în acest week-end joc pe teren propriu, sâmbătă, de la aceeaşi oră, 15, în compania celor de la AFC Odorheiu Secuiesc.


Programul etapei a XVI-a din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal

Vineri, ora 15:

CS Oşorhei - Unirea Dej

FC Zalău - ASF Comuna Recea

Sâmbătă, ora 15:

CSM Sighetu Marmaţiei - AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

CS Iernut - Luceafărul Oradea

Industria Galda - Unirea Jucu

Avântul Reghin - AFC Odorheiu Secuiesc

Sănătatea Cluj stă.