CS Oşorhei a disputat miercuri cel de-al patrulea joc amical din perioada pregătirilor din această iarnă.

Echipa bihoreană, pregătită de antrenorul Călin Cheregi, a întâlnit la Salonta formaţia doljeană Metropolitan Işalniţa, grupare pe care a întrecut-o cu scorul de 2-0, după ce la pauză conducea cu 1-0.

Primul gol al întâlnirii l-a reuşit Sergiu Pop, în minutul 26, iar cel de-al doilea, Adrian Chirilă, în minutul 68.

Antrenorul Călin Cheregi a folosit echipa: Kiraly (min. 70 Hava) – Borşa, Pintea, David (min. 75 Terebenţ), Sălăgean (min. 46 Cornea) – I. Cuc (min. 75 Balog) – Hosu (min. 60 S. Ban), Chiş (min. 46 Ad. Chirilă), Ov. Popa (min. 60 Boka), Costea – S. Pop (min. 70 Chişvasi).

Nu au putut fi folosiţi în acest joc Todea şi Remeş, jucători care au acuzat probleme medicale.

"A fost un meci bun de pregătire, în care am reuşit să ne creăm ocazii frumoase. Ne bucură faptul că nu am primit gol, dar suntem în stadiul în care pregătim partea tehnico-tactică. Încercăm să ducem jucătorii în forma sportivă pe care dorim s-o aibă la începutul campionatului", a declarat, după partidă, antrenorul echipei din Oşorhei, Călin Cheregi.

Până în prezent, în patru partide amicale, CS Oşorhei a obţinut două victorii, a înregistrat un egal şi a suferit o înfrângere. În următorul joc, sâmbătă, într-o localitate şi la o oră încă nedesemnate, formaţia bihoreană de ligă a III-a va întâlni echipa sătmăreană Olimpia, din liga secundă.