Precum Luceafărul Oradea, şi cea cealaltă echipă bihoreană de fotbal din Liga a III-a, CS Oşorhei, s-a reunit joi la baza proprie. La primul antrenament din 2016, antrenorul Călin Cheregi a avut la dispoziţie 26 de jucători.

Noutăţile din lot formaţiei CS Oşorhei sunt David Kiraly (născut în anul 1998, venit de la FC Bihor), Terebenţ (1999, FC Bihor), Denis Balog (1999, LPS Bihorul), Raul Olteanu (1999 LPS Bihorul), Adrian Chirilă (Suplacu de Barcău), Daius Gal (CSC Sânmartin) şi Selejean, care a revenit la CS Oşorehi după împrumutul la FC Hidişel. De asemenea din lot face parte şi Cosmin Puşcău, revenit de la echipa a doua. Puşcău este portarul care a apărat în barajul de promovare din 2013 când CS Oşorhei a promovat în Liga a III-a.

Gruparea din Oşorhei s-a despărţit însă în această iarnă de trei jucători cu profil defensiv, Hering, Cervinschi şi Mălaiu.

În primă fază, lotul antrenat de Călin Cheregi va efectua procesul de reacomodare cu efortul, după care vor urma zece zile de cantonament în Băile Felix, la Pensiunea Metropol.  

De precizat faptul că au fost stabilite şi partidele de pregătire din această perioadă de iarnă, astfel că CS Oşorhei urmează să joace cu Olimpia Satu Mare, CS Ineu, CS Diosig, Mădăras, Crişul Sântandrei şi UTA Bătrâna Doamnă.     

Iată lotul de jucători prezent la reunirea echipei CS Oşorhei: Hava, Deac, Puşcău şi Kiraly – portari; Şerban Pop, Borşa, A. Petricău, G. Cornea, Pintea, Terebenţ şi Selejean –fundaşi; Trip, Chiş, Sg. Ban, Todea, V. Petricău,  Boka, Costea, Cuc, Ov. Popa,  Balog, Olteanu şi Chirilă – mijlocaşi; Hosu, Sg. Pop şi Gal – atacanţi.