Campionatul Ligii a III-a la fotbal programează vineri şi sâmbătă, jocurile etapei a XXIII-a. În cadrul Seriei a V-a, cele două formaţii bihorene, CS Oşorhei şi Luceafărul Oradea, vor evolua pe teren propriu. Mai întâi, CS Oşorhei, vineri, la Alparea, iar apoi, sâmbătă, Luceafărul Oradea, la Sânmartin.

După o serie de cinci rezultate pozitive, echipa CS Oşorhei va susţineri, vineri, de la ora 18, un examen dificil, în compania uneia dintre fruntaşele clasamentului, Industria Galda, din judeţul Alba.

Partida, care va avea loc pe Stadionul Comunal din Alparea, va opune formaţiile de pe locul VII, CS Oşorhei, cu 31 de puncte, şi locul V, Industria Galda, echipă ce a acumulat 41 de puncte. De precizat faptul însă că la un moment dat formaţia din judeţul Alba chiar spera la promovare.

Meciul care se anunţă foarte disputat şi echilibrat, pe care bihorenii speră să-l câştige totuşi, şi va fi arbitrat la centru de Ionuţ Vasile Nicoraş din Arad.

Cealaltă echipă bihoreană, Luceafărul Oradea, după ce s-a distanţat la şapte puncte în fruntea clasamentului, speră să obţină sâmbătă promovarea în Liga a II-a şi matematic. Pentru aceasta va trebui să se impună însă în jocul cu Unirea Jucu, joc programat de la ora 18, la Stadionul Luceafărul din Sânmartin. Această partidă se constituie, de fapt, în derby-ul etapei, pentru că se vor întâlni prima clasată, Luceafărul, cu 53 de puncte, şi echipa de pe locul III, Unirea Jucu, cu 43 de puncte.

Avântul Reghin, cea de-a doua din ierarhia la zi a Seriei a V-a, va evolua în această rundă, vineri, de la ora 18, la Cluj, cu CS Sănătatea.


Programul etapei a XXIII-a a Seriei a V-a din Liga a III-a la fotbal:

Vineri, ora 18:

CS Oşorhei - Industria Galda

Sănătatea Cluj - Avântul Reghin

Sâmbătă, ora 18:

CS Iernut - FC Zalău

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc - AFC Odorheiu Secuiesc

Luceafărul Oradea - Unirea Jucu

CSM Sighetu Marmaţiei - Unirea Dej

Luceafărul Bălan - ASF Comuna Recea 0-3 (la masa verde)