În cadrul derby-ul etapei a VII-a a Campionatului Naţional la Futnet (tenis cu piciorul), echipa bihoreană Tengo Salonta s-a impus cu scorul de 4-1 în disputa cu cei de la JSF Cluj-Napoca.

Confruntarea s-a desfăşurat în weekend, iar liderul clasamentului, CS Tengo Salonta a primit vizita ocupantei locului secund, JSF Cluj-Napoca. După cinci jocuri spectaculoase şi pe alocuri viu disputate, salontanii s-au impus cu 4-1 la general în faţa unei echipe, care a fost însoţită la joc şi de o inimoasă galerie.

Salontanii s-au impus la simplu, dublu (de două ori) şi triplu, pierzând al doilea de joc de triplu, care nu a mai avut însă nicio miză reală, scorul fiind de 4-0 înaintea lui.

Conducătorul formaţiei Tengo, Vasile Sorean Sr., a mizat în această confruntare pe: Georgel Bobiş, Alex Sorean, Nagy Darius, Vasile Sorean Jr., Bagosi István, Ilyés Gergö şi Denis Purja.

Pentru JSF Cluj au evoluat: Antal Gabriel, Florin Bozga, Alin Bălan, Bogdan Otvos şi Paul Negru.

După acest succes, CS Tengo s-a distanţat în fruntea clasamentului competiţiei.

De menţionat că echipa salontană de juniori a jucat tot pe teren propriu, cedând cu scorul de 0-5 în faţa mult mai experimentatei formaţii clujene CS Victory.