Singura echipă bihoreană aflată încă în cursa competiţiei Cupei României la fotbal, CSC Sânmartin, va disputa următorul joc din competiţia KO a fotbalului românesc în această săptămână, miercuri, când, de la ora 14.30, va întâlni echipa maramureşeană Fotbal Comuna Recea.

Partida este programată în turul IV al Cupei României şi se va desfăşura pe noua bază sportivă de la Sânmartin, pe terenul echipei bihorene, considerate mai slab cotată.

Vă reamintim că CSC Sânmartin este echipă de ligă a III-a, în timp ce Fotbal Comuna Recea evoluează în cel de-al doilea eşalon, după ce în vara acestui an a obţinut promovarea.

Jucătorii pregătiţi de Cosmin Bodea au intrat în competiţia noii ediţii a Cupei României în turul al II-lea, când au eliminat la loviturile de la 11 metri, formaţia Luceafărul Oradea. Apoi, în turul III, CSC Sânmartin a învins cu scorul de 2-1, în deplasare, formaţia Sportul Şimleu Silvaniei. De partea cealaltă, Fotbal Comuna Recea a intrat în competiţie în turul III, când a eliminat echipa Minaur Baia Mare, după un 3-0 la masa verde, în urma unor cazuri de Covid consemnate în rândul lotului formaţiei băimărene.

Şi jocul de miercuri, 21 octombrie, de la ora 14.30, dintre CSC Sânmartin şi Fotbal Comuna Recea se va desfăşura într-o singură manşă. În caz de egalitate după cele 90 de minute regulamentare de joc, vor urma două reprize a câte 15 minute de prelungiri, iar dacă egalitatea persistă, departajarea va fi dată de loviturile de la 11 metri.

De precizat că Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit programul celui de-al patrulea tur al Cupei României prin împerechere pe baza criteriului geografic.


Iată programul complet al turului al IV-lea al Cupei României la fotbal:

Marţi, 20 octombrie, ora 14:30

Viitorul Şelimbăr – Universitatea Cluj
Dacia Unirea Brăila – SCM Gloria Buzău
Progresul Spartac – Rapid
ACSO Filiaşi – U Craiova 1948 SA

Miercuri, 21 octombrie, ora 14:30

CSC Sânmartin – Fotbal Comuna Recea
Şoimii Lipova – Ripensia Timişoara
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – ASU Politehnica Timişoara
SR Municipal Braşov – FK Csikszereda
Şomuz Fălticeni – ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ
Huşana Huşi – CSM Focşani
Axiopolis Sport Cernavodă – Farul Constanţa
Mostiştea Ulmu – Dunărea Călăraşi
Metaloglobus Bucureşti – Petrolul Ploieşti
Concordia Chiajna – CS Mioveni
CSM Slatina – Turris Oltul Turnu Măgurele
Viitorul Dăeşti – Viitorul Pandurii Târgu Jiu